Wednesday, December 30, 2015

DIY Parking Garage Untuk Humairah

Salam

Mungkin ini entry terakhir untuk tahun 2015 Masehi sebelum bermulanya tahun baru 2016.

Actually cerita ni dah basi pun..tak ingat dah berapa lama aku siapkan untuk anak aku Fatin Humairah main kereta-keretanya. Idea asal aku tengok dalam facebook kemudian isteri aku mintak aku lukiskan untuk dia lot parking untuk anak main susun kereta. Entah macamana tetiba je aku semangat rasa nak buat then datang idea macam dalam gambar.




Masa sebelum siap lagi Humairah dah teruja menggangu aku untuk siapkan lot parking ni.
Kemudian bila dia tidur dapat la aku siapkan tanpa gangguan. Bila terjaga je dia dari tidur dan tengok dah siap punya la teruja siap keluar suara lagi wooo wooo dengan muncung2 mulut dia (Humairah masih belum boleh bercakap)




Pakai baju lawa sikit ayah nak ambil gambar hehehe

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons