Tuesday, September 22, 2015

Berakhirnya Fasa 3

Salam,

Hari ni berakhirnya fasa 3 minggu ke 6 dalam jadual Cabaran 100 Hari aku. Kenapa 100 hari?kenapa tak 200 hari ke setahun ke?

Ok. Bukan tak boleh tapi biar target kita realistik. nak capai 100 hari pun mungkin putus asa tengah jalan apa lagi nak sampai setahun. So realistik dan tak rasa kita jauh dari target. Alhamdulillah 42 hari telah berlalu.

Hari ni start consume Alfalfa Shaklee(baru dapat)..entah macamana kesan consume alfalfa ni, sebab aku ada baca pasal "healing process" kalau makan Alfalfa ni. Malas nak terangkan panjang lebar sebab aku pun google je.

Actually dalam minggu ni aku rasa berat aku tak turun walaupun aku cuba workouts lebih lagi. Aku rasa takde apa-apa perubahan walaupun jarum penimbang menunjukkan angka menurun. Adakah sebab rutin aku tu tak cukup? Adakah sebab aku makan lebih?(resistant to  foods is arghhhhh)

Fasa ke 3 tamat hari ni, esok masuk fasa ke 4..Bayangkan kalau aku tak bermula langsung?padahal dari tahun ke tahun aku berazam..semuanya hanya tinggal azam hahaha dan aku bersemangat bercerita pada sesiapa saja apa yang aku tengah usahakan ni..Pada aku ianya satu motivasi untuk aku tak sekadar cakap kosong.

Minggu ke7 Here I Come!!!
Latest Result :85KG
Ada banyak lagi yang perlu aku buat!

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons