Monday, May 11, 2015

Sambut Birthday 3 Beradik

Salam,

Rasa macam amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku meninggalkan blog ni.. dah tak terkejar sekarang ni..Nikmat masa mungkin mula ditarik..hurm..

Hari ni pun dah hampir pertengahan bulan Mei, tapi cerita nak dikarang hujung bulan Mac..lama betul dah rasanya.

Sekadar nak berkongsi dan menyimpan gambar2 serta kenangan.  Aku dan isteri serta biras dan ipar, kami sama2 balik ke kampung untuk menyambut kehadiran baby baru disamping itu mengambil kesempatan menyambut birthday anak-anak yang lahir dalam bulan Mac. Baby Shakir pun lahir bulan mac..Senang betul sambut sekaligus.

Aku hadiahkan kereta kawalan jauh yang boleh naik untuk Humairah. Untung anak-anak zaman sekarangkan?tapi kita jugak la yang bagi so bukan salah diorang kalau diorang lebih manja berbanding masa zaman kita dulu-dulu. Tapi yang peliknya ayah yang excited lebih..ayah yang main lebih hahaha.



Dua beradik yang lain menumpang juga naik, seronok tengok diorang masing-masing nak naik..

Tuan punya badan tak heran sangat,maklum la dia punya.

Maisarah cube test drive..tudung adik tu lastnya isteri aku bagi dekat dia sebab comel sangat pakai.


Kek diorang, simple je...Beli kat Kilang Roti Segar. Dulu kilang ni femes woo sekarang kureng sikit, maybe orang dah banyak pilihan lain.

Sesi bergambar..hurm..semua pandangan ke lain.


Awal pagi lagi terjaga je Humairah terus dia menuju ke kereta baru dia. Tengok muka seronok tu..



Ni xtau kenape buat muka camtu hahaha


Sayangnya baby Shakir kena tahan wad sebab demam kuning yang tinggi, tak dapat ibu dia sambut sekali.


Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons