Tuesday, April 21, 2015

Jual gambar Online : Cashout

Salam,

Kalau sebelum ni aku ada buat entry psal jual stock gambar secara online, kemudian dia ade buat referal program sama means daftar dibawah nama aku. Letak iklan dalam blog atau web akaun kite akan dapat kredit sebanyak 5 dollar.

Selain daripad kredit dimasukkan setelah ada pembelian stock gambar, kita akan dapat juga komisyen daripada setiap gambar yang terjual melalui orang yang mendaftar melalui referal kita. Maknanya kalau korang daftar melalui link Register SINI kemudian gambar korang terjual, aku akan dapat sikit dari hasil jualan korang. paling sikit $0.02. tak pasti berape persen. Tapi setelah kumpul2 akhirnya aku dapat cashout gak.



Walaupun tak banyak (sebab aku tak letak gambar untuk dijual) sekurang2nya ada la jugakkan?jadila pendapatan pasif sebab hanya bergantung pada komisyen setiap kali orang "bawah" terjual gambarnya.

So apa lagi?daftar la kemudian jual gambar korang secara online. daripada simpan gambar-gambar korang yang cun melecun tu dalam harddisk je.

Boleh baca sikit bagaimana ianya berfungsi.

Promote the site and win $$$

What do you have to do? It's simple: recommend Dreamstime to as many people you can - friends, colleagues or relatives. Even competitors can bring you a share of their Dreamstime purchases or earnings! 10% of all sales made within the first 3 years from registration for each referred member, contributor or buyer. 
You can refer people by giving them the URL (any user coming to our site automatically becomes your referee) or by using the referral ID (any user entering this code in the registration form is automatically marked as your referee). You choose the method that suits you best: word of mouth, email, badge, banner, forum post, or referral link. No spam please. 
A $5 instant bonus may be received if you decide to display visibly banner badge on your site and you submit the URL using the field below. Submitted sites are reviewed for relevancy, usefulness and visibility given to the badge. Full referral terms and conditions are available here

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons