Monday, March 16, 2015

Majlis Aqiqah Fatin Humairah

Salam,

Hari ni betul-betul ambil kesempatan nak berkongsi cerita selain daripada nak "menyimpan" kenangan secara digital.

Tuan punya kambing dengan ibunya hehehe
Sempena Tahun Baru Cina yang lepas (lambatnya update hehehe) kami buat majlis aqiqah untuk Humairah. Kalau ikutkan perancangan dah lama nak buat, sebelum ni pun kononnya nak buat sekali tiga keluarga. Maisarah, Mikail dengan Fatin Humairah. Itu rancangan asalnya.

Tapi sebab takde rezeki aku dulukan majlis untuk Fatin Humairah. 







Penat gile rasa walaupun cuma seekor kambing, mana tak penat semua buat sendiri..Lapah, potong, masak..nasib baik la ada adik-adik aku yang ramai tu..semua ada tanggungjawab masing-masing. 



Alhamdulillah bila dah selesai rasa lega sangat. Selesai satu bab. humairah pun dah nak setahun umurnya. Tak lama je lagi, tak tau nak bagi dia hadiah apa.





Ayah aku jadi pemerhati je, memang kami adik beradik nak merasa seronoknya buat semua sendiri..penat belakang cerita.

nak rasa macam orang zaman batu boleh la try pakai kulit ni hahaha

Black "Mental"

Bahagian ni yang paling best tulang rusuk!!

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons