Monday, March 16, 2015

Dah Tukar

Salam

Rasa macam dah lama sangat tak menjenguk blog, alasan?


Bila dah dapat cop baru ni faham-faham jela..tugas makin bertambah selaras dengan jawatan baru tu. So itu alasan paling kuat boleh bagi kenapa kurang update blog maklum la keje pun tak menentu dah tak macam dulu ada jugak masa rileks.Kadang-kaadang bila dapat duduk dekat kerusi tu rasa maca "wah leganya" Alhamdulillah ni semua rezeki Fatin Humairah.

Hari ni boleh pulak jenguk blog? hehehe bos semua takde, outstation..aku tak pergi mana duk kat office.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons