Wednesday, November 12, 2014

Who gets Whom

Salam,

Hari ni dekat office kami buat satu acara bertukar-tukar hadiah. Seronok dan melucukan.


Semua staff kena beli barangan yang bernilai kurang daripada RM5 kemudian masukkan dalam kotak dan ditagkan nombor. Apa yang bestnya kita tak tau siapa yang bagi hadiah tersebut (mostly diorang tau gak sape yang bagi).


SUB dapat mangga

Kononnya acara macam ni akan berlangsung setiap bulan sebagai aktiviti kelab yang dirancang. Tak silap aku, masa zaman sekolah dulu pun ada buat macam ni, cuma kau masa sekolah dulu memang tak berkesempatan join.





Antara barangan yang melucukan bila dibuka ialah mangga kunci sebab dapat dekat SUB, gula sekilo, dan paling sadis bila ada yang dapat bekas sabun yang dah digunakan.






Aku dapat simple je..Sampul dan dalamnya ada duit rm5. tuan yang bagi tak sempat beli hadiah untuk ditukar.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons