Friday, June 20, 2014

Jual Raynox Filter

Salam,

Lepas satu-satu barang aku jual melalui mudah. kali ni aku jual Raynox MSN 202 Super Macro Filter..

Dah takde ape yang tinggal..Eh masih ada 1 flash yang sengaja aku simpan..Flash Nissin Di622..Bercakap pasal flash terus aku offer kawan aku flash tu dengan harga RM50 je hahaha..Dah terus deal..Masa tengah buat entry ni la..




So apa yang tinggal? takde ape..memang terus bersara la ni..Ambil gambar guna apa-apa kamera pun boleh. Silap-silap aku jual jugak nanti NX300 tu...rasanya tak kot..Nanti nak amik gambar family nak guna apa kan?

Ramai jugak yang berminat dengan filter ni..aku tengok dalam mudah pun hanya ada 4 iklan..even aku dah jual pun masih ada yang bertanya..lambat sikit je padam iklan..Sorry la barang panas camni memang cepat terjual. Aku nak cari sebelum ni pun susah nak dapat.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons