Wednesday, February 12, 2014

Android : Flappy Bird

Salam,

Game paling femes untuk permulaan tahun ni, bukan sebab best tapi sebab tahap susah yang amat tension..

Kat sini aku kongsikan log permainan Flappy Bird aku untuk beberapa minit dan beberapa jam selepasnya.








So far 14 adalah score aku yang tertinggi setakat ni. Nak cuba main game yang susah ni?jangan dicari dalam playstore developer dia dah tarik sebab katanya game ni memusnahkan hidup dia hehehe.

jangan ada yang hempas smartphone tu pulak nanti

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons