Tuesday, January 7, 2014

Tertinggal HP

Salam,

Actually hari ni nak buat karangan baik punya nak update blog dengan macam-macam cerita sekali hp tertinggal pulak kat rumah..Dah sampai office baru teringat..

Naik je ke office terus call isteri bagitau hp tertinggal, kalau ada apa-apa boleh contact no. office terus. Kenapa tak patah balik amik hp je?rumah pun bukan jauh sangat dari office. Semalam sampai dari Tapah terus ke Office takde singgah rumah, so bila petang balik rumah dalam keadaan penat lif pulak rosak!!! Argh!!! menapak la aku naik tangga ke tingkat 7..

Pagi ni ingatkan dah selesai la masalah lif tu..turun pulak tangga pagi ni..so mengenangkan tahap kemalasan naik tangga aku biarkan je la hp tu tertinggal..Pergh rasa amat janggal bila hp takde dekat tangan.

Habis tu kenapa tak boleh ke nak update blog takde hp?aku sebenarnya nak masukkan gambar sekali, rasa macam tak best bila update blog kosong je. Gambar-gambar pulak dalam hp..

haiya manyak susah looo hp pun boleh tinggal..


Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons