Thursday, January 9, 2014

Figurine Tesco

Salam,

Last week sakan sungguh shopping barang baby dengan barang keperluan lain dekat Tesco, sedar-sedar je ada banyak sticker untuk dapatkan figurine Wall Disney atau Marvel. Biras aku bagi 3keping sticker sebab dia tak tau nak buat ape dengan sticker tu..

So total aku ada 7keping. Kalau nak tebus free kena dapatkan 10 sticker..tapi rugi la kalau nak free dapat 1 je figurine kena keluarkan belanja RM500 (satu sticker RM50)


So aku tebus 5 sticker dan bayar RM4.90


 Punya excited nak bukak kotak, apa yang bestnya kita tak boleh nak figurine ape tapi diorang bagi dalam kotak then dibungkus plastik hitam..kira surprise la ni.


 Bila bukak je tada..aku dapat Iron Man


Sekarang tinggal 2 lagi sticker yang belum guna, kebetulan masih lagi nak mencari barang dalam erti kata lain shopping lagi..dah habis shopping tak sangka harga barangan dapat lagi 3 sticker  so apa lagi pergi tebus la.


Ok ini reaksi paling kelakar bila dah dapat duga figurine apa yang aku dapat..


Kali ni dapat figurine Hulk, sebab dia hijau dan tak berapa comel hehehe


  Jadi la diorang kawan baik hehehe


  Aik camne tetiba boleh bertukar jadi Captain America ni?Hehehehe aku tukar dengan kawan aku. Dia nak Iron Man nak sebab dia ada dua Captain America. comel tak? Kalah budak-budak padahal nak jadi ayah dah ni..umur pun dah 30 hahahaha

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons