Wednesday, January 8, 2014

Borang Opsyen : Pembetulan

Salam,

Semalam lagi kalau boleh aku nak update story yang best ni..Alhamdulillah, harapan untuk naik gred cerah bila terima surat dari bahagian sumber manusia tawaran borang opsyen kenaikan sebagai Penolong Pegawai Seni Bina Gred JA29.



Sebelum ni aku dah terima dan hantar semula borang opsyen ni, kemudian aku dapat panggilan daripada Kak Zuriani cakap mungkin harapan untuk naik tu ada selepas semakan dengan JPA cakap sijil IKM layak untuk naik gred. Bagi yang tak layak tiada surat tawaran akan dikeluarkan.

Alhamdulillah mungkin ini rezeki anak yang bakal lahir tak lama nanti.

Reactions:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons