Wednesday, August 21, 2013

"Disconnect to Connect" versi Keluarga

Salam,

Betul ke ayat pada tajuk entry kali ni?

Betul kot..buktinya?

Situasi di rumah tok dan opah raya 2013.









Amacam? semua sepupu (termasuk aku) memang mengadap gadjet..dari depan sampai ke dapur. Dari dapur ke depan..tapi takde la pulak sebab gadjet tu kitaorang tak bersembang dan tak menjalankan aktiviti apa-apa. Actually ini tak menggambarkan situasi sebenar, kitaorang suka share movie, lagu or mencari topik based on latest news.


Apa yang terjadi sebenarnya...bacaan tahlil dan jamuan keluarga.





abaikan langsir dibelakang tu hehehe

perbincangan antara pakcik dgn anak saudara

pakcu sedang memberikan duit raya

mengira harta dunia

towkey besar ni
Kalau semua mengadap gadjet mana la nak siap kerja kat dapur tu..betul tak?


tapi iklan raya dari maxis ni memang best..kena kot dengan arus masa sekarang ni..




Iklan dari Thailand ni pun best kita tengok..

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons