Wednesday, July 31, 2013

Instagram

Salam,

Semenjak dua menjak ni aku lebih terarah untuk berkongsi gambar dalam instagram..tak tau kenapa..macam best je..Tambahan plak kite boleh edit simple gambar2 kite sebelum dipostkan so instagram memang sesuai untuk yang nak touch up secara pantas dan berkongsi dengan semua orang. 

Sekarang korang boleh tengok ------> 

ada nampak button Instagram kat situ? apa lagi..klik dan jadi le follower aku..kot la berminat nak tengok2 gambar-gambar yang aku shot tak kira dari smartphone or dari dslr.




By The way, instagram sekarang ni boleh kongsi video sama..but im not intrested with that new feature..so  I just leave it there.. Sebelum ni aku lebih suka shot merepek-repek then upload, but since aku follow seorang kameramen yang awesome ni dan aku usha instagram dia aku rasa yang aku patut kongsi hanya yang terbaik (dari pandangan aku la) sama macam dia..tak payah le nak upload gambar makanan (love doing this, see that peha ayam?mee segera?telur mata ?) hehehe

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons