Monday, July 8, 2013

Coconut Shake :Pantai Klebang.

Salam,

Aku tak tau apa yang best sangat dengan Air Kelapa kat sini..tapi mungkin orang lain boleh bagi jawapan sebab aku rasa macam biasa je..Sedap hehehe



Tengok la yang ni gerai untuk bungkus..beratur panjangkan. Nak sampai ke sini pun dah "jam" siap ada anggota Rela lagi yang tolong jagakan.


macam la best sangat hehehe
Harga segelas untuk yang special murah je..rm2.50..Coconut Shake dengan Ais Krim
Memang best sebenarnya sebab kami bila perjalanan tu jauh, cuaca plak panas, then pekena plak air yang menyegarkan..terbaik la.


Gerai untuk korang yang suka melepak minum sambil makan kuih muih huhuhu


Waktu Operasi
Tak tau jalan?Google la


View Larger Map

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons