Thursday, June 13, 2013

Android:Clone Camera

Salam,

Hari ni nak kongsi review aku pasal satu application dalam google play..Clone Camera.

Clone Camera ni memang best sebab korang tak payah nak buat editting dari PC dah..cuma guna smartphone je. Selalunya korang kena masuk PS la ape la..buat banyak benda leceh..tp guna Clone Camera ni korang dah tak payah nak susah-susah..so far korang boleh masukkan diri korang 4 orang je..


Tengok panduan guna Youtube




Ni hasil yang aku buat sendiri





Korang boleh amik dan korang bayar usd $1.94 :Google Play

atau Korang boleh amik yang free guna link nih : Free

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons