Thursday, May 2, 2013

Semoga Allah merahmati usia

Salam

Hari ni genap usia aku yang ke 29tahun..Masih lagi 20an okay.hahaha.

So next year baru la nak sedar diri tu dah tua kot bila melihat usia sudah 30..

Well tahun ni ada kelainan menyambut hari lahir aku. Terima kasih pada isteri yang merancang untuk sambut birthday dengan anak murid dia.

Memang seronok sangat-sangat melihat telatah diorang. Tambah pulak beraksi depan kamera. Alhamdulillah dipanjangkan usia dapat menyambut kedatangan hari ini untuk ke sekian kalinya..

InsyaAllah aku akan kongsi saat-saat manis dengan anak-anak ini..

Sekarang sedang bercuti PRU13 huhuhu

Reactions:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons