Wednesday, May 1, 2013

Marathon PBAKL, Shopping, Wayang dan Sebagainya-Part III

Salam,

Terpaksa juga dibawa lari masuk ke bahagian ketiga..dah nak habis dah ni..jangan risau.huhuhu (macam la ada readers sangat)

Well, Downtown Cheras ni antara salah satu tempat yang seronok untuk dikunjungi..shopping waktu malam..Jalan-jalan menghabiskan masa dan duit dekat sini memang best..Nak merasa barang berjenama? Datang la dekat sini hehehe kualiti?padan la dengan harga yang dibayar.
\.

Tak lengkap kalau datang dekat sini tak pekena steamboat..memang best..tambah pulak dengan air botol zaman perang Jepun hahaha


Badan pun dah letih tambah pulak perut dah kenyang pekena steamboat memang sesuai la kalau terus balik ke rumah..

Sampai je Putrajaya jalan menuju ke rumah sesak sebab ada program Ceramah Perdana Husam Musa (calon Pas untuk P-125) dan beberapa orang tetamu jemputan seperti Ustaz Azhar Idrus dan Mustafa Kamal. Sambutan memang hangat..Ramai sungguh..Jumaat yang lepas pulak Tok Guru Nik abdul Aziz yang datang membantu kempen Husam Musa. Aku ada rakamkan bagaimana sambutan jemaah di Masjid Besi pada masa tu,aku sendiri termasuk dalam kelompok jemaah yang ramai tu..dah terperangkap sebab sesaknya orang nak melihat Tok Guru Nik Aziz.


Apa yang aku bawak balik pada hari tu

Okay elok la mata pun dah minta pejam ni..

Sampai jumpa lagi lepas PRU13..Borang cuti dah isi, nak balik kampung dan tolong berkempen hahahaha.. INI KALILAH!!!

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons