Monday, April 29, 2013

Majlis Pernikahan Ma Sulaiha

Salam,

Ini cerita dah masuk 2minggu berlalu, baru hari ni nak kongsi. Sebelum terus dengan entry ni Aku nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat sahabat Ma Sulaiha
dengan suaminya yang telah berlangsung pada 13hb April yang lepas. Semoga Allah memberkati kehidupan korang berdua sebagai suami isteri.

Nampaknya seorang demi seorang kawan aku menamatkan zaman bujang tahun ni, majlis meriah dengan kehadiran saudara dan sahabat yang rapat..Lagi pun majlis pernikahan je yang dilangsungkan dulu, majlis kendurinya bulan 8 nanti. Dengarnya pengantin lelaki tak sabar dah takut terlepas dekat orang lain hehehe.

Macam biasa, biar blog ni diserikan dengan gambar majlis. Ada 1,2 gambar aku ambik dari facebook tuan punya badan. ('',)

Aku dengan isteri dalam bilik pengantin see that scissor?just doing my job okay hehehe
Yang ni aku buat caye tak? caye tak?
Yeah I know..pipi aku gebu..ahaks..
Bincang hal Negara dengan sahabat.
Susahnya jadi fotografer hehehehe
Kalau buat L.O.V.E mesti lagi cun

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons