Sunday, March 10, 2013

Maaf aku mengkhianati dirimu


Salam

Dah bertahun-tahun aku guna Sony Ericsson (sekarang Sony), dah beberapa model. Akhirnya aku berpaling kepada Samsung. Kalau bukan hadiah memang aku akan terus guna Sony daripada Samsung. Xperia Z memang menawan hati..tapi walaupun aku tak minat dengan Samsung, Galaxy Note II lain sikit sebab kena dengan jiwa aku..ceh jiwa la sangat kan..

Sebab apa aku kata kena dengan jiwa aku? sebab ni

second digital drawing dari aku guna Note II

Takde la lawa mana pun tapi aku memang suka menconteng kertas..lukis sana..lukis sini..memang terbaik la Note II kat tangan aku.

Antara hp Sony Ericsson yang pernah aku guna :

K750
K770i
K850i
W995

Xperia X8 (1st android OS)
Xperia Arc S

Sebab pemilihan hp SE ialah kameranya..cybershot yang memang best dan walkman series yang awesome dengan bunyinya.. 

Kipas tengah berpusing laju pun boleh 'stop'. Sayangnya dalam banyak smartphone yang baru Sony keluarkan takde satu pun yang boleh buat macam tu dah.( kalau tak silap aku la) kalau yang menggunakan teknologi Cybershot tu ada la, itu pun yang dah di MOD.

So good bye Sony and welcome Samsung..(Ini semua POYO)

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons