Tuesday, March 12, 2013

Cherating Part III : The Whole Day

Salam,

Sambungan dari cerita pergi Cherating hari tu. Cerita berdasarkan gambar jela. (klik gambar untuk besarkan)


Staff perempuan
staff lelaki (ada lagi sebenarnya.)
Habis meeting terus nak pergi river cruise la sangat

menunggu van
macam exicited sangat je
panas terik hari tu




ada 3buah bot semuanya.

Petangnya pulak ada acara futsal pantai..penat nak mampos..dah lama membesarkan perut..hahaha






Habis main futsal je diorang sambung main bola tampar. Aku pulak amik peluang mandi laut..dah senja ada aktiviti melepaskan penyu..Best wooo..Ini first time melepaskan anak penyu ke laut..Pengalaman pertama ni memang wajib tercatat dalam blog ni.

______________________________________________________________________________

Penyu ni aku namakan Faiz dan Yan

Tak habis disitu malamnya ada acara barbeku pulak.

Sambutan birthday Big Bos
Interframe birthday buddy
Juara Futsal Pantai dengan hamper dan wang tunai

Selesai sudah untuk hari kedua..hari ketiga dah takde ape-ape aktiviti. Bangun pun lambat then terus check out je..Makan tengahari pun tak.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons