Friday, March 8, 2013

Cherating Part II : Second Day :Selamat Pagi

Salam,

Ombak tak rindu dah


Walaupun baru je postkan entry part I dah mula nak mengarang bab ke dua pulak. Actually bahagian pertama dah siap dua hari lepas tapi teragak-agak nak post sebab takde gambar.. Gambar ada ratus-ratus kot..dari kamera kompak,DSLR sampai ke Hp..


Okay untuk hari kedua ni, aku mulakan dengan suasana pagi yang amat best menyambut matahari di tepi pantai..Dari seawal jam 7.15am aku dengan isteri berkejar ke pantai, aku dah tentu takkan lepaskan peluang  merakamkan gambar landskap. Sayangnya mungkin tiada rezeki aku pagi tu cahaya tidak seperti yang aku bayangkan..atau aku terlalu daif dalam bab landskap ni. Jadi hasilnya tidak la berapa memuaskan.

Ni antara hasil yang aku dapat pagi tu.




Itu pun selepas edit terhasilla gambar yang boleh dilihat..

Set kat bawah ni namanya "Silhoutte" atau pun bayang.Memang sengaja ambil gelap.






I will love you till the dead tear us apart...


Reactions:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons