Wednesday, February 6, 2013

Lagu Tema-Cerita Cinta Kami

Salam,

Kalau dalam drama, movie mesti tak sah kalau takde lagu temakan? apsal mesti kena ada lagu tema ek?aku pun tak tau..tapi kadang-kadang lagu ni membantu menaikkan mood penonton..contohnya macam cerita duk hangat sekarang ni Setia Hujung Nyawa..agak-agak best tak kalau takde lagu? huhuhu

Tapi bukan drama atau movie je yang ada lagu tema..bagi aku, hubungan aku dengan isteri pun ada lagu tema (poyonye) hahaha..

So apa lagu temanya? aku pilih...

Kosong-Dewa

Kamu seperti hantu
Terus menghantuiku
Ke mana pun tubuhku pergi
Kau terus membayangi aku

Salahku biarkan kamu
Bermain dengan hatiku
Aku tak bisa memusnahkan
Kau dari pikiranku ini

Di dalam keramaian aku masih merasa sepi
Sendiri memikirkan kamu
Kau genggam hatiku
Dan kau tuliskan namamu
Kau tulis namamu

Tubuhku ada di sini
Tetapi tidak jiwaku

Actually ada beberapa lagu yang aku suka, biasa la tuju-tuju lagu ni..dah kahwin bukan alasan untuk tidak romantis cewah..

Kenapa pulak aku keluarkan cerita ni? semalam la, aku duduk tengok koleksi mp3 yang ade dalam harddisk ni jumpa lagu dengan tajuk F@az..Love Theme. Bila klik untuk play, berkumandang la lagu tu. Pasal tu timbul idea posting kali nih. ^_^

Korang ada lagu tema sendiri?
 

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons