Tuesday, February 5, 2013

Jalan Pi Mydin

Salam,

backdated
26/01/2013

Hari ni cadang nak pergi Ipoh kononnya nak pergi pasar karat Lokien..Dah sampai Ipoh berpusing mencari Lokien(nama je orang Perak tapi Lokien pun tak tau)..Akhirnya bertanya pada pemandu teksi lokasi Pasar karat Lokien..

"Hari ni takde la..dia bukak hari Ahad je..kalau nak datang,datang awal pagi. Parking nanti sesak."
Okay itu jawapan yang aku dapat lepas tanya uncle driver teksi tu..

Tergelak kami (aku, isteri, dua orang biras dengan kakak ipar) 5 in 1 Myvi yang comel tu. Tepuk dahi sekejap aku. tapi plan bukan itu je..nak terus mencari barang kamera. hajatnya dah alang-alang ke Ipoh apakata singgah di kedai Kamera E-Poh.

Free Promo

So mencari la kedai kamera e-poh dan membawa kami ke Mydin Meru..Pergh besar betul pasaraya Mydin ni..kalah yang dekat Presint 15, Putrajaya.

Pandangan dari luar
Entrance
Ruang niaga
ada tempat game
Nur Maisarah
Macam banyak je membeli
Sampai je Mydin terus makan, ada foodcourt yang luas dan selesa..nak makan ape?semua ade..ye kot.hahaha.
kedai upin ipin pun ade

dah macam nak promosikan Mydin plak aku nih..tapi saja nak cerita kat korang je (sape yang baca blog ni la hehehe)

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons