Sunday, February 24, 2013

Galaxy Note II :Bila Kawan-Kawan Kena Troll

Salam,

Semalam aku upload gambar Galaxy Note II dalam fb aku, aku tag 2 orang kawan office.. kononnya nak menunjuk Phablet terbaru aku.

Actually itu cuma gambar kotak je..dengan harga rm2299 memang aku tak mampu untuk membeli gadjet tu. Boleh beli peti ais+tv+mesin basuh dengan  duit sebanyak tu.

Seronok tengok reaksi kengkawan yang teruja dengan gambar tu..bukan niat nak menipu tapi sekadar untuk "panaskan Line" seorang kawan yang berhajat membeli Note II nih hahahaha

Siap ada yang mintak aku jualkan Sony Xperia Arc S aku tuh..Kalau aku jual kat hang aku nak pakai apa?

Tapi.....mungkin ke akan ada di tapak tangan ini tak lama lagi????

Nantikan entry poyo aku seterusnya :Galaxy Note II milik aku!

#Jangan Nak Poyo Sangat la kalau tak mampu #wakaka

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons