Saturday, January 19, 2013

Semua Orang Ada Salah

Salam.

Aku ni bukan la peminat K-Pop tapi aku suka tengok drama diorang, movie diorang..sama macam aku minat drama atau movie dari Jepun. Kalau dulu J-pop memang femes tapi tempiasnya sekejap je kat Malaysia nih.

Actually hari ni saja nak kongsi benda yang agak mencuit hati aku..hehehe

Peminat k-pop jangan marah pulak wakakaka

Perkara macam ni memang selalu jadi dekat filem, malah Hollywood sekali pun, bukti semua orang tak perfect hehehe

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons