Thursday, January 31, 2013

Saya Suka Hadiah!

Salam,

Sape yang tak suka hadiah?dapat hadiah tapi tak suka..ha itu mungkin ada problem mental tu. Semalam masuk je office belum panas pungkok duk dengar kecoh-kecoh budak perempuan..rupanya dapat buah tangan dari China..En.Bos belikan sebab melawat ke Guang Zhou atas urusan kerja..

Sebelum ni En.Bos pernah jugak bagi cenderamata dari China, keychain..tapi kali ni untung sikit budak perempuan sebab dapat selendang dengan beg kecik..yang lelakinya En.Bos bagi Tie..walaupun aku ni kuli dan pi kerja pun mana ada nak pakai tie tapi kadang-kadang terpaksa jugak pakai..untuk berkursus ke, ada majlis rasmi ke.


Apa pun terima kasih la En.Bos..nak merasa keluar negara entah bila.huhuhu

p/s: kalau tak pi China pun barangan 'Made in China' berlambak kat Malaysia ni. Tak percaya cuba tengok barang kat sekeliling korang kih kih kih

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons