Sunday, November 25, 2012

Permulaan Yang Tidak Baik

Salam,

Okay mesti dah berkoyan-koyan sumpahan korang kat team Harimau Malaya yang dah dibaham dek Singa sekejap tadi..

0-3????

Sure bukan something yang boleh dibanggakan oleh rakyat kita..apa dah jadi ni? eksperimen kalau nak buat pi masuk makmal bukan atas padang..

Aku bukak tv dari minit mula sampai la terakhir bila wisel ditiupkan, menatap tv yang besar gedabak kat rumah sambil update status facebook ternyata tak sia-sia aku buat keputusan untuk tak turun ke stadium malam ni, walaupun ada tiket free..

Semangat kesukanan?memang aku takde pun wakakaka. Ternyata team kita jadi macam team belasahan je..

Apapun bercakap lebih mudah dari membuatnya. Siapa pun mampu memberikan pandangan, kritikan tapi jarang yang ada sudi memberi sokongan kala rebah. Aku harapkan Team Malaysia akan berusaha lebih keras dalam perlawanan seterusnya.

Go! Go! Go! Team Malaysia! Mengaum gagah dipersada dunia!!!

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons