Tuesday, October 16, 2012

New Toy in Da Houz

Salam,

Ni apsal plak tajuk entry cam hip hop plak ni?wakakaka

actually saje nak bagitau,ade barang baik dalam tangan sekarang ni..

amende tu?

sebuah PSP 3004..
gambar google

amende la dah besar panjang masih main game konsol macam budak-budak..
or..
amende la lu mat..orang dah ada benda alah tu 5tahun lepas...

yela, itu pada yang mampu..yang tak mampu macam aku ni memang takde la nak merasa sampai la sekarang..

actually aku baru je dapatkan PSP tu dari kawan aku..second hand la ni..

dapat je kat tangan terus aku google game PSP yang boleh aku download wakakaka..

hello bro, orang sekarang dah main PSvita la..PSP tu dah lapok..
er..aku mintak duit bapak kau??

PS2 yang ada pun aku tak main sangat..duk tengok je..kalau pi kedai nampak game PS2 rajin plak aku beli walaupun aku tau aku takkan main punya..itu pun ada pulak hajat nak dapatkan PS3..jeng kereng sungguh!

by the way, aku beli dengan harga cuma rm150..kondisi baik..game semua berfungsi..button ok cuma ada crack yang tak nampak sebab PSP tu kaler hitam.

berbaloi ke? yup dengan harga tu memang berbaloi..agak kalau dah boring nanti aku bagi la adik aku main..sekarang ni tengah seronok cari koleksi game dari internet.. (",)

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons