Wednesday, August 15, 2012

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum

Dikesempatan ini aku, memohon maaf kepada semua orang yang sudi singgah samada terbabas ke blog ni, saje nak tengok, google tapi tak jumpa apa yang korang nak dalam blog merapu aku ni atau apa saja alasan korang singgah (terima kasih) 

Kepada yang memandu, menunggang, dan sebagainya diharap berhati-hati..jangan jadi 'pencuri' jalan yang mengambil hak orang lain seperti memotong /membelok tanpa memberi signal terlebih dahulu. 

daripada aku dan isteri
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin


Dan kepada manusia bangang diluar sana yang sering mengambil jalan mudah dengan menyusuri laluan kecemasan sila hentikan perbuatan tak bertanggungjawab anda...anda sebenarnya menyusahkan orang dan anda sebenarnya 'pencuri' hak pengguna jalan raya yang lain.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons