Sunday, August 12, 2012

Im Not Paying For The Foods

Assalamualaikum,

Alhamdulillah dapat kesempatan menulis lagi hari ni, well tak tau nak susun ayat macamana cuma kali ni nak update cerita pasal semalam.

Alhamdulillah dapat peluang dipertemukan dalam majlis berbuka puasa bersama-sama rakan seperjuangan Architecture Technology 2004. Thanks for Deli selaku penganjur untuk majlis kali ni. bertempat di Saloma Bistro Jalan Ampang,seperti biasa pertemuan pasti meriah dengan keletah rakan-rakan..saban tahun, saban waktu bila bertemu keadaan akan ada yang berubah..tahun sebelum ni mungkin istimewa bila bertemu membawa pasangan suami atau isteri. dan pada tahun ni bertambah 'famili' kami dengan kehadiran anak kecil.


Aku tak pasti kenapa chemistry kami semua seakan tidak pudar kerana waktu, tidak hilang kerana suasana malah tahun demi tahun keakraban makin terasa.mungkin juga selalu berhubung antara punca mengapa kami begitu kuat mempertahankan usia perkenalan ini..








Tak sedar betul 2004 berkenalan..dan sekarang 2012..wow cepat masa berlalu. Aku tak ramai kawan rapat tapi mereka adalah diantaranya. kalau kawan dari sekolah jarak tu rasa macam jauh sikit berbanding diorang nih..agaknya merasa susah dan senang bersama kot.




cenderahati
2014 kalau usia masih ada InsyaAllah boleh buat event besar ni..menyambut 10 tahun perkenalan pergh..mesti havoc dan best..

Tak ramai tapi tetap meriah

Deli berjaya membongkar rahsia sendiri

kacau dodol ke kacau ketupat hahahaha

Ijat dengan gaya lelaki ayu dekat dapur



So kesimpulan dari peristiwa ni, Im not paying for the foods but im paying fo the time we spent time together as friends..

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons