Tuesday, July 24, 2012

Teringat Masa Skool

Salam, Wah Ramadhan dah masuk hari keempat,so fast meh..

tak de ape nak update just tetiba teringat masa zaman skool dulu bila aku tengok gambar ni..


So cute meh..apsal aku boleh duk ingat pasal skool plak kan? sebab masa yang sepatutnya aku belajar potong perut katak and what so ever time tu la aku demam..maka terlepas la perkara paling best yang sepatutnya berlaku pada aku masa tu...wargh..tak dapat aku potong perut katak-katak atau tikus2 tersebut.hahahaha

Makin kita jauh makin kita rindu dan masa lepas adalah sesuatu yang paling jauh dalam hidup kita...

Selamat Berpuasa..


Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons