Wednesday, May 9, 2012

Mei Bulan Terindah

Assalamualaikum,

Post pertama untuk bulan Mei, Agak lewat untuk bermula..Seminggu telah berlalu memasuki usia yang semakin bertambah. Jika melihat pada angka usia..28 tahun..owh..sudah lama meninggalkan bangku sekolah..

Hurm kenapa pulak tetiba masuk cerita masa sekolah ni? hehehe ada cerita menarik dalam hidup aku, bermula di sekolah.

tapi kenapa Mei bulan terindah?

i-   02-05-1984 (hari lahir aku)
ii-  17-05-1985 (hari lahir isteri aku)
iii-  25-05-**** (first date/hari persahabatan)
iv-  27-05-2011 (hari Pernikahan kami)
v-   28-05-2011 (hari persandingan sebelah perempuan)
vi-  29-05-2011 (hari bertandang ke rumah aku)

Kenapa tidak Mei bukan?



 So takkan cuti panjang tak pergi mana-manakan..Cameron Highland jadi tujuan sempena cuti hari Pekerja. Destinasinya kebetulan dan sememangnya mencari lokasi dalam filem Ombak Rindu huhuhu..tapi tak jumpa pasal tak tau tempatnya..aku ingatkan Ladang BOH kat situ rupanya bukan..so mana tempat dia???tekanan aku sekejap..kes salah stempat la ni..

Sepanjang jalan kena hon sebab jalan kecil dan berliku-liku untuk ke sana..walau pun tak dapat (TAK TAHU) pergi tetap puas hati dapat menghirup udara yang pergh.......segar betul..terasa udara masuk sampai ke paru-paru.Punya best feeling duk atas tu.


Actually banyak aku nak storykan tapi macam malas(sebenarnya bz dengan keje) ni pun aku curi-curi masa keje nanti la update lain

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons