Sunday, May 13, 2012

Android:Go Launcher Premium Theme:


Salam 

Smartphone, tapi adakah handphone anda benar-benar smart? atau sekadar menggunakan apa yang ada? kalau macam tu anda hidup dalam kerugian, kerana tidak mengoptimisekan penggunaan Smartphone anda. Kalau la sekadar untuk meseg dan call baik beli handphone Nokia hitam putih, harga murah, tahan lasak dan tak banyak kerenah.

Hari ni aku nak bagi link untuk download GO Theme supaya smartphone korang nampak lebih cerdik dari biasa hahahah.

Guna GO Launcher?kalau tak tahu apa tu Go Launcher sila gunakan Google Play/MARKET untuk mendownload secara percuma. Ini adalah Go theme premium yang perlu dibeli tapi aku percuma je kat sini.



yang ini theme Go Locker





Read more: disini


Baca sini untuk tutorial install file apk

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons