Saturday, May 19, 2012

Android : Promosi Proton Preve'

Salam

First masa aku jumpa software ni di dalam Google Play/Market aku saja-saja amik nak tengok apa yang bestnya, sebab dia masuk dalam kategori game.

Kemudian aku pun ikut la arahannya selepas download.




Description

Want a different look at the Proton Prevé?
Download the Proton Prevé app to experience the car in augmented reality. Get a close look at the car from all angles! Drive it to believe it.
How to run the app:
1. Download the app.
2. Visit www.protonpreve.com/ar to download the marker, and print it out.
3. Point and focus your camera on the printed marker to see the car in 3D!
Yup KOrang boleh tengok model Proton Preve' dalam bentuk 3D..yang penting korang download "marker' dia..



Pada aku agak menarik dan bila aku tunjukkan pada kawan2 kat office tu semua dalam mode :WAH Dahsyat siot!!! huahahaha

Aku Bagi 5 bintang untuk usaha dan kesungguhan Proton.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons