Friday, April 13, 2012

Outing Pixel/Digital Noise Family Day


Salam,

baru-baru ni kami group facebook Outing Pixel mengadakan family day..acara BBQ di Sungai Congkak Hulu Langat..ini adalah pertama kali aku datang ke Sg.Congkak walaupun sebenarnya jarak antara Sg.Congkak ni dengan Ampang tak jauh..Tapi sekarang bila dah duduk dekat Putrajaya ni, terasa jauh sangat la pulak sampai tersesat huahahaha

tempat agak best..santai je..tak ramai orang sangat (kot)..aku cuma ada beberapa keping gambar je nak kongsi bersama :)


pakat kena lebong belake
Badruddin
Tok Penghulu
Gangstar sungguh


Makro Time!!!




Aku masih lagi amat baru dalam dunia makro, sebagai seorang yang minat dengan makro aku sepatutnya boleh buat kajian tentang spesis-spesis serangga yang aku tangkap..macam master dalam makro yang lain, diorang semua tahu nama, tabiat dan habitat spesis-spesis serangga yangg diorang ambil gambarnya..sekaligus ianya amat bagus dijadikan rujukan..




Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons