Tuesday, April 3, 2012

Official Uncle dan Untie melawat Si Baby Kembar

Jumaat 30/03/2012

Alhamdulillah dan tahniah kepada Abang Ipar aku yang telah dikurniakan seorang baby girl yang sihat dan sempurna. Secara tak langsung sekarang aku dan isteri menjadi pakcik dan makcik dengan rasminya hehehe.

Walaupun sebelum ni memang aku dah ada anak saudara, tapi itu anak saudara dari sepupu-sepupu aku yang lebih dahulu kahwin atau sepupu-sepupu yang lebih tua...

Uniknya aku dan isteri jika disebelah aku, kami dipanggil Pak Long dan Mak Long tetapi kalau disebelah isteri kami dipanggil Paksu dan Maksu..Sekejap jadi Along sekejap jadi yang Bongsu..

Nur Aliya Maisarah
Cerita lain pasal Kembar pulak

Tahniah juga kepada Nurulain yang telah melahirkan dua orang putera secara sekaligus hahahha..tahniah kerana dapat baby kembar..yang kiut miut..

The Sleeping Twin


Ini Abang

Ini Adik
satu cabaran tu menjaga dua orang baby sekaligus..tapi mesti bestkan? kena dua orang menangis sekali camne nak pujuk dua sekali? hehehe..

actually dah lama dah Ain dapat baby kembar tapi takkan la aku nak pergi melawat sorang-sorang so tunggu isteri aku datang 'melawat' aku kat Putrajaya nih baru la ada peluang nak melihat baby..

Semoga suatu hari nanti mereka ini akan menjadi anak-anak yang soleh dan solehah serta taat kepada Agama Allah..Amin.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons