Tuesday, April 10, 2012

Nur Maisarah part II

Nur Maisarah
Salam..

Er..mana part I? terus Part II je..Part I dengan tajuk lain nama baby pun dah bertukar dari Nur Aliya Maisarah kepada Nur Maisarah sahaja.

Kali ni Uncle dengan Auntie balik kampung, dapat membuli anak sedare yang comel..sayangnya Uncle lupa nak bawak balik kamera DSLR..kalu tidak Uncle buli dengan sesi photoshot.


 Tapi Uncle ni memang tak boleh lepas momen macam ni so kamera smartphone pun jadi la..asalkan ada gambar yang comel..

apa agaknya mimpi dia






Unclenya kacau tidur Maisarah sampai jelir lidah..



menguap pulak si comel ni..
tangan si comel
 Malam Sabtu Nur maisarah masuk wad..tali pusatnya tercabut dan berdarah..Ayahnya kelam kabut sangat kata doktor sebab perkara tu biasa saja.Ye la anak pertama bukan ada penglaman pun..

Kata Yeop (abang ipar)dengan Kak Ti (kakak ipar), Maisarah 'baik' je bila Paksu dengan Maksu datang..takde meragam..takde nangis-nangis sangat.Hehehehe paksu dengan maksu ni ada 'power' rupanya.. :)

Reactions:

1 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons