Thursday, April 19, 2012

Jom buat lawatan Balas

Salam,

Sebenarnya aku kalau boleh nak minta sedikit pertolongan dari orang yang komen dekat blog ni, followers dan sesiapa saja yang singgah supaya boleh komen disini dengan meninggalkan jejak/link blog/ supaya aku dapat menjengah kembali. Kira macam bertukar link blog masing-masing.

Ada antara follower yang aku klik untuk return follow tapi tak dapat berbuat demikian sebab tiada link untuk aku klik..(apa aku tulis ni?hehehe) 

aku tak mengamalkan "I HAVE BEEN FOLLOW U, THEN U SHOULD FOLLOW ME BACK" tapi "I want to follow U if U follow Me" tapi macam mana aku nak follow balik kalau aku klik gambar followers masih tak jumpa cara untuk follow balik?(tu la buta I.T tapi gatal tangan nak buat blog)

ada juga yang aku follow dari komen saja walaupun yang komen tu tak follow aku..takde masalah pun..

ok start hari ni sudi-sudikan la bertukar link dengan blog cabuk aku nih..

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons