Saturday, March 10, 2012

SBPA - SSM J17 ke gred J27?

Salam,

aku tak pasti berapa ramai yang tengok/dengar berita tv3..Presiden Cuepacs minta supaya gred yang telah dinaikkan dalam SBPA dikekalkan dalam SSM.

petikan dari fb juruteknik-persoalan aku yang tiada jawapan,sebab permintaan  cuepacs pun xmenyebut Pelukis Pelan

apa pun beritanya masih lagi tak nampak status Pelukis Pelan yang dijumudkan.selagi pekeliling baru tak keluar selagi tu akan ada teka teki mengenainya.

doa kan la yang terbaik, agar apa yang kita dapat sekarang tak terlepas begitu saja.. aku mengharapkan yang mana telah dijumudkan diteruskan dalam SSM.


klik link dibawah untuk tgkvideo fb yang dicilok dari page group juruteknik.
J17 ke J27

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons