Wednesday, March 21, 2012

Along yang Lupa

Salam

hari ni keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dikeluarkan.. kalau dikira umur..dah 9 ke 10 tahun result SPM aku dikeluarkan heheheh..lamanya..

aku pulak ada pengalaman amik SPM dua kali (mengulang) dan umur aku masa SPM kali pertama 18 tahun sebab aku belajar di Kelantan dan masuk kelas peralihan (sebab sekolah agama). kali kedua aku amik SPM dengan 5 subjek saja..sekadar membaiki keputusan sebelum ni..tapi tak bagus gak hehehe

so jadila aku seperti sekarang, seorang Pelukis Pelan selepas aku belajar bidang Senibina di Institut Kemahiran Mara Tan Sri Yahya Ahmad aka IKM TSYA.Satu-satunya IKM dengan nama sendiri, IKM lain semua nama tempat contohnya IKM Lumut DLL.

aku bukan la nak cerita pasal SPM aku,kat mana aku belajar tapi nak cerita pasal aku lupa siapa antara adik-aidk aku yang seramai 7 orang dibawah aku yang ambil SPM tahun lepas? hehehe


so gambar kat atas membuktikan kelupaan aku..siap tulis atas kertas sebab nak kira umur adik aku..yang diatas-diatas semuanya lahir 2 tahun..tapi yang dibawah jaraknya jauh sikit.

apala Along nih..

p/s:kalau takde facebook aku memang tak ingat birthday adik aku yang no.2 hehehe

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons