Monday, March 5, 2012

10 perkara yang boleh dibuat masa dalam Lif Sorang-sorang

Salam,

Entry kali ni mengarut sikit..saje nak ceriakan hati hehehe

Selalunya kalau dalam Lif bila ramai-ramai yang masuk semua orang akan diam..tak tau la kenapa..mungkin tak nak mengganggu orang lain kot. Cuba kalau korang duduk dalam Lif sorang-sorang, apa yang korang boleh buat?aku bagi 10 perkara yang boleh dibuat kalau naik lif sorang-sorang.

1. Kentut dalam Lif (nasib korang la kalau tetiba pintu lif terbuka)

2. Korek Hidung, betulkan rambut, tengok celah gigi ada cabai ke tak. (kalau lif jenis ada cermin)

3. Nyanyi kuat-kuat (paling common korang leh buat)

4. Bayangkan kalau Lif tu terhempas (yang ni memang thrill gile)

5. Buat-buat takut macam ada hantu dalam Lif tu.(pengaruh citer hantu nih)

6. Duduk dibucu lif dengan muka mengadap dinding. (tak nak cuba ke yang ni?)

7. Duduk bersila kat lantai (rasakan pengalaman macam naik flying carpet)

8. Buat-buat berlakon seolah-olah korang agen rahsia dengan senjata menunggu lif terbuka dan menembak penjenayah

9. Belajar nombor-nombor mengikut huruf braille  (selalu memang ada dalam lif)


10. Masuk lif...Jangan keluar Lif tu, tekan button untuk ke tingkat atas kalau korang turun ke bawah, atau tekan button ke bawah kalau korang nak ke atas.

Wakakaka

Sekian..

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons