Friday, February 24, 2012

Evanescene Live in k.L

Pergh semalam first time dalam hidup aku menjejakkan kai ke tempat lagho..Kuala Lumpur Live Centre,semua sebab konsert Evanescene..kagum betul dengan suara dia..even better then recording..mulanya aku ingat kot la miming,tapi memang yang real..terbaik!!!

Aku bukan la biasa dengan tempat-tempat macam ni..tak berminat sangat malah tak pernah terfikir pun..tapi sebab adik aku beria-beria nak pergi siap belikan tiket untuk aku so layan jela..memang best gile..
















agak kecewa sebab aku tak dapat bawak kamera DSLR..nasib baik aku baca rule dia.. stricly NO Photography! ceh..kalau tak, ade la lawa sikit gambar dari yang ni

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons