Wednesday, February 15, 2012

Alhamdulillah-Langit Bersinar

Salam,

Akhirnya penantian aku dari 2009 berakhir sebentar tadi..apa penantian aku tu? ala nak mintak kuarters je pun hehehe. Alhamdulillah dalam pukul 3.00 petang tadi terima panggilan dari BPH tentang tawaran kuarters kerajaan. dah lama aku memohon untuk menjadi penghuni atau penduduk Putrajaya ni.

Tujuan asal aku ialah keselesaan dari rumah ke tempat kerja yang melibatkan soal keselamatan, aku sekarang tinggal di Ampang, berulang alik ke Putrajaya, pendek kata nak pergi kerja malas nak balik kerja pun malas.. macam sekarang nih, aku update blog kat office..

Camne la agaknya rumah baru aku nanti cewah...Alhamdulillah..itu je aku mampu ucapkan..

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons