Monday, January 30, 2012

SBPA-Gaji Tarik Balik

Kelakar,Bengang semuanya ada..Mulanya dapat bantahan minta tangguh untuk dikaji semula, kemudian tetap gaji akan dibayar mengikut SSM pada 16hb Januari dan bakinya mengikut SBPA pada 31hb Januari walaupun tangguh tapi SBPA tetap berkuatkuasa mulai 1hb Januari 2012.

Terbaru gaji takkan dibayar pada 31hb Januari sehingga keputusan muktamad dikeluarkan berkenaan SBPA..alasannya nak tunggu sehingga SBPA dimuktamadkan..

Actually aku mengharapkan ada la baki tambahan gaji dibayar 31hb ni sebab gaji Januari awalkan..at least ada gak la ringan..nak harapkan BR1M? ceh..tak layak aku .

Dah siap tengok slip gaji lagi, tapi ANM tarik balik slip gaji tu..so takde la tambahan tersebut..


Agak-agak korang bengang tak?


Notes : Kalau sekarang bengang tapi tunggu la 3bulan lagi..mesti senyum sampai telinga kalau tunggakan selama 3 / 4bulan dapat sekaligus.. RM464 x 3/4 RM1392/1856. Nak sekarang ke nak tunggu 4bulan?

Reactions:

4 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons