Wednesday, January 11, 2012

Macro Photo


 Terasa macam dah lupa pulak yang aku ni minat ambil gambar.. semenjak lepas kahwin ni aktiviti dengan kamera and the geng banyak terhad. tapi kalau ada peluang, asal kat kampung je memang capai terus kamera.

















 Lama gila tak post pasal fotografi..nak post apa pun tak tau..sebab aku bukan master dalam macro ni..Tips yang aku kongsi pun aku copy paste plus ada yang dari pengalaman aku sendiri.so entry kali ni dan selepas ni nak tunjuk gambar je..


Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons