Wednesday, January 4, 2012

Aku,Lelaki & Hari Pertama 2012



FAIZ bukan nama SEBENAR!!!

"Argh!!!! dah lambat apsal jam aku berbunyi kol 7.30 ni?"

Mandi...
Berak...
Lap badan...

Gosok Baju...(Korporat sebab hari Selasa)

"Aiseh apsal baju ni ada kesan biru-biru? " (KES basuh baju campur dengan Seluar jeans la tu)

Jam 8 hantar mesej " Kalau ko sampai dulu tolong 'ketuk' wei" (Jangan buat selalu)

8.47minit Pagi - 12.30tghari (Masa perut berbunyi rentak Linkin Park-Crawling)

Makan tengahari-ikan kembung masak taucu+air teh ais.

akibat terlalu banyak minum air....

"Pinjam Pass ko jap aku nak pi toilet"
sampai ke tempal urinal yang jenis berdiri (tandas perempuan takde ye jangan dok gatai pi cari pulak)

Errrrrrrrr.......berjalan ke cermin..

fuh harap-harap la takde saper perasan, patutla rasa hensem lebih plus macho hari ni..


Nasib baik pakai baju korporat hari ni, tak tuck in baju tu, kalau tak mesti dah nampak seluar kecik kaler seluar kecik Man of Steel!!!!


DAMN! What a Day....

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons