Monday, November 21, 2011

Tahniah Pasukan Harimau Muda

1st time aku tengok Malaysia lawan dari sepak mula sampai penalti,memang tak rugi 120++minit malam ni!
Awal permainan ada sedikit resah dengan gol pertama dari Indonesia,sebelum Malaysia berjaya menyamakan kedudukan dengan tandukan rendah..

Game malam ni jugak antara yang paling mendebarkan sepanjang hayat aku, menutup mulut peminat Indonesia dengan penyudah Penalti dari Kapten Harimau Muda Malaysia!

Aku bukanlah peminat tegar sukan bola sepak, tak pernah tahu nama-nama pemain kecuali penjaga gol yang terhimpit kontroversi baru-baru ni..apa pun jutaan tahniah aku rakamkan kepada semua pemain Harimau Muda, Jurulatih, dan semua peminat serta penyokong Malaysia..

p/s: rugi Indonesia bakar kaunter tiket tapi tetap kalah walaupun penalti dalam sejarah tetap tertulis MALAYSIA MENANG sukan SEA 2011:Garuda dibaham Harimau

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons