Wednesday, July 6, 2011

Transformers punya Pasal

Demam transformers tengah melanda seluruh dunia sekarang..
aku pun terkena demam suam-suam kuku hahahaha

Hari Pertama tayangan ramai yang sibuk nak jadi antara yang pertama menonton dipawagam.
Seminggu lebih awal kalau aku perhatikan tiket dah mula dijual,Times Square cuma jual tiket 3D.

Hari tayangan baru ada dibukak untuk tiket biasa..
dah la port wajib aku tuh..

Tengahari 29/6 aku dapat SMS..

"ko nak tengok transformers tak?

pucuk dicita ulam mendatang la jawabnya

so aku informkan pada sang Isteri

"Faiz nak tengok transformers balik kerja karang"

dengan nada tak best jawapan dari dia.

"Apasal kalau citer best je nak tengok dengan kawan-kawan?"

alamak...

"ala nanti kita pi la tengok citer tu, kat Setiawan"



~ Di Kampung ~

"Jom pi tengok wayang"

"alamak citer Transformers Full House la"

"kite tengok Sekali Lagi nak?"



Akhirnya petang tu tengok la cerita Sekali Lagi yang agak tak mencabar minda.werk...
Nak komen citer ni lebih-lebih tak best pulak. Pada yang merancang nak tengok, sila buat pilihan yang lebih tepat wakaka ketaka

Tapi ada yang lebih meletops daripada Transformers.. perhimpunan BERSIH! ini akan aku ulas sikit dari sudut pandangan mata aku selama terlibat secara tak langsung dengan politik.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons