Tuesday, July 12, 2011

Arsenal, Liverpool & Chelsea.

Tetiba pulak aku minat bola ek..

Bola Sepak memang bukan sukan sukan yang aku minat, tapi aku suka kalau perlawanan akhir, atau pun game yang jarang diadakan.

Sempena perlawanan persahabatan ni..aku dapat 3 keping tiket perlawanan antara Malaysia dengan CHELSEA!!!!!! Chelsea tu beb..tak kisah la duduk kat stand mana pun janji ada tiket..

Camne leh dapat tiket ek? aku ni kerja kat Kementerian Belia dan Sukan, so memang kadang-kadang ada peruntukan kot..F1 dulu pernah gak dapat..aku bagi kat member aku jer..Jersi Malaysia pun aku ada, bos bagi bagi kalau beli kat Al-Ikhsan RM199.00 tuh! takdenye aku nak beli baju semahal tu

Semuanya nak mengharapkan subsidikan?hahahahah

Apa pun memang untung kalau kerja kat KBS nih..kalau korang minat sukan korang leh senang-senang je dapat tiket macam-macam.. nak pulak kalau yang jenis kaki ampu bos..grandstand pun takde hal tau.


Yang dua lagi tu pass masuk untuk training punya ada Arsenal dengan Liverpool.. Tapi aku tak pergi punya training.. ada sesiapa yang berminat? aku boleh bagi dua untuk pass masuk trainig sahaja!

Reactions:

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons